You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

Profile Avatar
Abbey
86 Forrest Road
Capertee, NSW 2846
Australia
(02) 4058 3145 http://www.doshomi.com/Lazio/Bastos
I mellomtiden er nye spillere Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan og Paul Pogba også i kampen, med Premier League etter å ha bekreftet at Pogba kunne betraktes som en 'homegrown player' -spiller.
Marcus Rashford og Timothy Fosu-Mensah er begge inkludert i U21-spillelisten på grunn av sin alder sammen med ankomsten av Tahith Chong-akademispillerne Nishan Burkart og Joshua Bohui.
Jose Mourinho vil gjøre revamping i forsvarssektoren av Manchester United i januar-overføringsmarkedet i Lazio drakt 2016. Han planlegger å rekruttere høyreback Everton Seamus Coleman.
Seamus Coleman er en av de beste høyrebackene i Premie League i dag. Republikken Irland internasjonalt anslås å koste 16 millioner pund.
Ifølge Mirror-rapporten har Mourinho fått det grønne lyset fra Manchester Uniteds administrerende direktør Ed Woodward for å legge til ammunisjon i forsvaret etter å ha sett baklinjen. MU er fortsatt ganske skjøre i begynnelsen av denne sesongen. Siste Manchester United News: Louis van Gaal foretrekker å mislykkes i FA Juventus drakt Cup denne sesongen i stedet for å ikke fullføre de siste fire i Premier League.
Manchester United vil møte Arsenal i kvartfinalen til FA Cup tirsdag 10/3/2015 kl 02. 45 WIB.
Før dette hadde Van Gaal ved flere anledninger sagt at han var fast bestemt på å gjøre alt han kunne for å vinne troféet i sin første sesong som Manchester United-trener.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.