You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

Profile Avatar
Sanford
Skole Alle 33
Kobenhavn K, REGION SJALLAND 1399
Denmark
28-12-87-53 http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Victor-Moses-Products-2394
Mittfältaren lämnade slutligen men återupptog i augusti för en världsrekordöverföringsavgift på 105 miljoner euro som blir en av klubbens högsta betalade spelare.
Paul Pogba kunde gå med i Man United som en 16-årig men ett sådant drag skulle inte vara möjligt efter Brexit.
Pogba återvände vid en tidpunkt då valutafluktuationer i följd av juni 2010 Brenda-folkomröstningen utgjorde ytterligare utmaningar för United, med spelare som bad att betala i euro och Chelsea nya tröja Förenta staterna kom överens i oförnämnda fall. Zlatan Ibrahimovic och Henrik Mkhitaryan, som delar samma agent som Pogba, gick också med i 2016 sommaröverföringsfönstret.
KPMG rankade United som världens mest värdefulla klubb på 3 miljarder euro, följt av Real Madrid och Barcelona, ​​enligt en lista som publicerades på onsdagen.
United denna månad slutade sjätte i Premier League, som de senast vann i 2013, pensionerade Sir Alex Ferguson. United avslutade säsongen med två stora troféer, samlade League Cup och vann AC Milan nya tröja Europa League för att säkra en återgång till Champions League.
Först klara genom de fyra bästa. Något som kanske inte är så lätt att uppnå eftersom konkurrenterna kan vara ganska konsekventa prestanda.
Den andra är Europa League. Någonting som gjorde det mest förnuftiga för dem såg inte många stora klubbar kvar och Man United kunde sägas vara det första fröet.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.